Zibra A_S logo
Halvdagsseminar: Stryg cybersikkerhed fra din to-do-liste

Den 29. august afholdte vi i samarbejde med nogle af de største aktører inden for it-sikkerhedsprodukter og -løsninger formiddagsarrangementet, stryg cybersikkerhed fra din to-do-liste. Her kom vi omkring databeskyttelse, -sikkerhed og -risici. Noget der er aktuelt for danske virksomheder som aldrig før.

Nye perspektiver på det strategiske arbejde med it-sikkerhed – lige til at tage med tilbage til direktionen

Vi vil gerne understøtte dig så du får friheden til at træde ind i rollen som trusted advisor i organisationen og fokusere yderligere på det forretningsunderstøttende spor.

Derfor skal seminaret tjene som inspiration for både vores kunder og udvalgte teknologileverandører, og du går hjem med ideer til, hvordan du kan stryge cybersikkerhed fra din egen to-do-liste og faktisk sikre, at I følger best practise.

Cybertrusler er en del af hverdagen, og de bliver mere og mere intensive. Derfor handler det nu om at være effektiv i håndteringen af dem, så der også er tid til andet.

Hør hvad der skete, da en af Danmarks største bilimportører tændte ”lyset i rummet”
På seminaret vil du få muligheden for at høre Michael Enk, CIO hos K.W. Bruun Import, dele sine erfaringer med at implementere en 24×7 IT Security Operations Center. Det kan være sin sag at drive effektiv sikkerhed, når der er mange systemer at holde rede på, flere nye medarbejdere i it-organisationen og ingen dedikerede kompetencer angående it-sikkerhed. Men uden handling bliver man sårbar – så hvad gjorde Michael?

Hvordan stryger man et centralt punkt fra it-sikkerhedsdriftens to-do liste uden at betale en formue?
Hør en global IT-chef fra en Dansk produktionsvirksomhed fortælle: Backup – Last Line of Defence: Alle tager backup, men med hvilke overvejelser?

 

Kort om formiddagsarrangementet

Vi præsenterer et miks af vores kunder, der fortæller om deres erfaringer og planer, samt udvalgte teknologileverandører med et internationalt udsyn.

Desuden vil vi byde på morgenmad, en kreativ frokost og mulighed for at styrke og udbygge dit netværk til de øvrige it-professionelle, der deltager på dagen.

Du får opdateret din viden og nye perspektiver, som du kan tage med direkte tilbage i din hverdag som it-ansvarlig og rådgiver for den øvrige ledelse.

Dato: Tirsdag den 29. august 2023

Tid: Kl. 8.30 – 12.30

Sted: Motus A/S, Erik Husfeldts Vej 7, 2630 Taastrup

Der er lukket for tilmeldinger

  Program

  8:30-9:00: Registrering og morgenmad.

  9:00-9:10: Velkommen ved Pernille Ravn, CEO, Motus.

  9:10-9:40: Hvad skal beskyttes – og af hvem? Ved Victor Dohlmann, Senior Regional Director, Veeam.

  9:40-10:10: Hvordan stryger man et centralt punkt fra it-sikkerhedsdriftens to-do liste uden at betale en formue? Ved global IT-chef fra en Dansk produktionsvirksomhed.

  10:10-10:30: Pause med en snack fra FoodLab. Mulighed for rundvisning i Mindfuture.

  10:30-11:00: The changing nature of being secure ved Charlie Whitfield, VP Systems Engineering EMEA, Arctic Wolf.

  11:00-11:30: Hør hvad der skete, da en af Danmarks største bilimportører tændte ”lyset i rummet”. Ved Michael Enk, CIO, K.W. Bruun Import.

  11:30-11:50: Paneldebat: Hvordan vil kunstig intelligens påvirke morgendagens cybersikkerheds to-do liste?

  11:50-12:30: Frokost fra FoodLab.