Zibra A_S logo

IT-sikkerhed

IT-sikkerheden er muligvis en af de største udfordringer i en IT-afdeling i dag.

Sådan forstår vi IT-sikkerhed

På den ene side kræver den fokus: Trusselsbilledet udvikler sig lige så hurtig som en hel industri af hackere. Det gør det efterfølgende svært at vide hvor virksomheden i virkeligheden er sårbar.

På den anden side kan man ikke bruge for mange ressourcer på det. Det sænker virksomhedens effektivitet og fokus på det vigtige.

Ransomware

Compliance

First and second line

of defence

 

Partnere

Få et sikkerhedstjek

De fleste IT beslutningstager har en ide om, hvor de vil hen. Men hvis rejsen mod målet skal være succesfuld, er det lige så vigtigt at vide hvor man er i dag.

Vi tilbyder forskellige former for sikkerhedstjek, lige fra små skrivebordsøvelser til store og omfattende tekniske og sikkerhedsmæssige afprøvninger, hvor vi fx efterprøver jeres opsætninger eller syretester jeres infrastruktur med en Assumed Breach Test.

Vores erfaring er, at sikkerhedstjek er et godt udgangspunkt for at udarbejde en veldokumenteret business case. Et sikkerhedstjek er en måde at sikre at værdien ved udbygningen af sikkerheden hos jer overstiger omkostningerne.

Kontakt os hvis du ønsker et møde om et sikkerhedstjek.

    Kontakt os

    Hvorfor vælge os

    Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

    Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.