Zibra A_S logo

Inspiration

Her kan du finde seneste nyt fra os.

DataTalk

DataTalk er podcasten til dig, der vil vide, hvordan du bedst beskytter data mod angreb og menneskelige fejl. Lyt med på din favorit podcast-app eller klik ind på episoderne nederst på siden. Under hver episode kan du finde artikler, der relaterer til emnet i episoden på siden.

 

Få gode råd til databeskyttelse

Formålet med Datatalk er at give dig håndgribelige og forståelige råd, som du kan implementere i dit daglige arbejde.

I hvert afsnit interviewer vores vært Karina Søndergaard interne og eksterne eksperter i databeskyttelse. Vi kommer helt tæt på entusiastiske eksperter, som tør sige deres mening og dele ud af deres mangeårige erfaringer. 

Glæd dig til en åben og ærlig samtale, hvor du helt sikkert bliver klogere på, hvordan du bedst muligt beskytter din virksomheds data.

Vi håber du finder vores podcasts inspirerende og måske bliver en smule klogere på, hvordan du bedst muligt kan beskytte din virksomheds data – god lyttelyst!

Ideen bag

Ideen til at lave en podcastserie om databeskyttelse udspringer af Motus’ mangeårige erfaringer med backup- og restore-løsninger til private og offentlige kunder.

 

Podcasts er lavet i samarbejde med

Hvorfor vælge os

Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.