Zibra A_S logo

Vores ydelser

Motus er en af Danmarks største udbydere af Backup, Disaster Recovery og Storage as a Service, og vi passer på mere end 35.000 Terabyte data for vores kunder, så de kan bruges på forlangende – deriblandt nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Det får du hos os

 

En af de største barrierer for at virksomheder flytter data i skyen er omkostninger. Det kan være svært og dyrt at få data tilbage igen, fx hvis man vil skifte leverandør. Eller hvordan det håndteres hvis driften outsources til skyen, og backup’en helst skal følge med. Vi fokuserer på at følge jeres forretning. Vores kontrakter gør det muligt at tilpasse til jeres forbrugsændringer mens vi er i drift.

Motus er ISO 27001 certificeret, vores datacentre er fysisk bemandet 24/7 og udstyret med state-of-the-art indenfor køling, sikkerhed og redundans for at tilsikre maksimal datasikkerhed og oppetid.

Datacentrene er beliggende på to lokationer i Taastrup og én i Århus , og din virksomhed har dermed fuld sikkerhed for, at data bliver i Danmark.

Motus har bred og mangeårig erfaring med at designe og rådgive om alle aspekter af backup og storage as a service. Vi opererer med Recovery Time Objectives og Recovery Point Objectives. Vi tilbyder desuden både rådgivning, POC og Projektledelse for at sikre, at I kommer godt fra start.

I kan få det lige, som I vil have det.

Backup as a Service (BaaS)

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

IT SOC as a Service

 

IT-sikkerhedstest

 

Få et sikkerhedstjek

De fleste IT beslutningstager har en ide om, hvor de vil hen. Men hvis rejsen mod målet skal være succesfuld, er det lige så vigtigt at vide hvor man er i dag.

Vi tilbyder forskellige former for sikkerhedstjek, lige fra små skrivebordsøvelser til store og omfattende tekniske og sikkerhedsmæssige afprøvninger, hvor vi fx efterprøver jeres opsætninger eller syretester jeres infrastruktur med en Assumed Breach Test.

Vores erfaring er, at sikkerhedstjek er et godt udgangspunkt for at udarbejde en veldokumenteret business case. Et sikkerhedstjek er en måde at sikre at værdien ved udbygningen af sikkerheden hos jer overstiger omkostningerne.

Kontakt os hvis du ønsker et møde om et sikkerhedstjek.

    Kontakt os

    Hvorfor vælge os

    Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

    Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.