Zibra A_S logo

IT-sikkerhedstest

 

 

IT-sikkerhedstests afslører ikke kun, hvor hullerne er og hjælper med at lave en prioriteret jobliste i jeres IT-afdeling. De kan også bruges til at verificere kvaliteten af jeres øvrige sikkerhedsleverancer, også dem I har outsourcet.

Motus tilbyder følgende tests, enten som en enkeltstående begivenhed, eller på en serviceaftale:

 • Eksterne sårbarhedsscanninger: Hvor er i følsomme med kendte sårbarheder set udefra og ind, og hvordan benchmarker jeres virksomhed i forhold til jeres industri?
 • Interne sårbarhedsscanninger: Er der interne svagheder, der kan gøre jer sårbare? Denne test afslører om ”hvide” hackere kan eskalere og sprede sit angreb internt i jeres infrastruktur. Benchmarking mod jeres branche.
 • Penetrationstests: Kan de bedste ”hvide” hackere foretage et angreb på jer, og hvilke informationer kan de stjæle fra jeres systemer? Ideelt til at forebygge f.eks. data eksfiltration, som er et af ransomware-angribernes ynglingsvåben.
 • Assumed breach: Hvor langt kan en IT kriminel komme ved at overtage en kompromiteret brugerprofil? Kan eksempelvist jeres administrator-profiler anvendes til at angribe jeres backup data, som er et af ransomware-angribernes højest prioriterede mål?
 • Konfigurationsgennemgang: Har I sat jeres services rigtigt op i forhold til best practise? Få en oversigt så det opfølgende arbejde systematisk kan iværksættes.

    Få et sikkerhedstjek

    De fleste IT beslutningstager har en ide om, hvor de vil hen. Men hvis rejsen mod målet skal være succesfuld, er det lige så vigtigt at vide hvor man er i dag.

    Vi tilbyder forskellige former for sikkerhedstjek, lige fra små skrivebordsøvelser til store og omfattende tekniske og sikkerhedsmæssige afprøvninger, hvor vi fx efterprøver jeres opsætninger eller syretester jeres infrastruktur med en Assumed Breach Test.

    Vores erfaring er, at sikkerhedstjek er et godt udgangspunkt for at udarbejde en veldokumenteret business case. Et sikkerhedstjek er en måde at sikre at værdien ved udbygningen af sikkerheden hos jer overstiger omkostningerne.

    Kontakt os hvis du ønsker et møde om et sikkerhedstjek.

     Kontakt os

     Hvorfor vælge os

     Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

     Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.