Zibra A_S logo

Case: Jeudan

 

 

Motus har givet os ro

Den børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed Jeudan har fået en hurtig og driftssikker online backupløsning, skræddersyet til netop deres behov, efter de skiftede til Motus Online Services.

Lige så gennemført og stilsikkert renoveringen af Jeudans hovedkvarter i det fredede Prins Wilhelms Palæ på Sankt Annæ Plads i det indre København er udført, lige så sikkert og grundigt skal firmaets arbejde med IT udføres. Derfor var det også til stor utilfredshed for Anders Christoffersen, Koncern IT-chef hos Jeudan, at firmaets tidligere backup-systemer ikke fungerede optimalt.

– Hos Jeudan stiller vi store krav til tilgængelighed 24-7, ekstrem høj oppetid, sikkerhed og stabilitet, fortæller Anders Christoffersen.

– Vi havde igennem længere tid oplevet ustabilitet, fejl, dårlige svartider og ufleksibilitet på vores tidligere backupaftale, som lå hos en af de store spillere på markedet, og vi havde set os nødsaget til at tage en del af backuppen hjem igen. Så vi var meget lydhøre, da Motus spurgte om lov til at præsentere os for Motus Online Services, fortsætter han.

Tre måneders testforløb

Lydhørheden resulterede først i et møde med Motus’ salgsafdeling, siden kom Motus’ teknikere på, der blev oprettet et dataområde i Motus’ hosting center, og efterfølgende blev der kørt et testforløb på tre måneder.

– En lang testperiode var en del af Motus’ tilbud til os. Ofte tilbydes en testperiode på en uge, men her fik vi virkelig tid til at få en fornemmelse af, hvordan systemet ville fungere live.

Det viste sig, at Motus Online Services er et meget enkelt og driftsikkert system, og det har kørt uden fejl lige siden, konstaterer Anders Christoffersen.

Skræddersyet løsning

Efter de tre måneders test valgte Jeudan at lægge omkring 50 procent af deres backup ud på Motus Online Services, og på grund af hastighed, stabilitet og overskuelighed i systemet har Jeudan over to kvartaler valgt at udvide datamængden, så 90 procent af deres backup nu ligger på Motus Online Services.

– Vi er meget tilfredse med Motus Online Services. Hvor vi med det tidligere system måtte bruge uforholdsmæssigt lang tid på konfigurering og vedligehold, så er der ingen problemer overhovedet med Motus Online Services. Det fungerer bare, siger Anders Christoffersen.

Samtidig fremhæver han Motus for at være lydhøre og fleksible i forhold til at skræddersy et system efter kundens behov.

– Motus kan virkelig deres kram, og de er helt fremme i skoene i forhold til at lave en skræddersyet løsning til os. Så da vi ønskede at køre vores backup på nyeste version af Veeam, som vi kender og er glade for, så de det som en spændende udfordring og lavede en løsning specialdesignet til os.

Billigere løsning

Backuppen på Motus Online Services er også billigere end Jeudans tidligere løsning. – Når man vælger at sende sin backup ud af huset, handler det selvfølgelig om sikkerhed og om at spare tid og penge, og Motus Online Services har en meget konkurrencedygtig pris. For mig er det dog endnu mere vigtigt, at løsningen er en god forretning for begge parter. Så vi kan regne med, at vores leverandør gør alt for at hjælpe os i luften igen, hvis vi skulle opleve et katastrofalt nedbrud. Den tryghed er altafgørende, mener Anders Christoffersen.

Ro i maven

For Anders Christoffersen og hans tre IT-medarbejdere har aftalen med Motus netop givet tryghed og ro i maven.

– Det giver os tryghed, at vores backup ligger uden for huset. Vores backup er i sikre hænder hos specialister, hvor mine medarbejdere, som i alle andre IT-driftsafdelinger, er generalister, pointerer Anders Christoffersen.

Han mener, at aftalen med Motus har givet Jeudan både fleksibiltet, driftssikkerhed og en leverandør med stor nærhed og lydhørhed.

– Hos Motus får man en tæt dialog og alle kunder, uanset størrelse, får den samme opmærksomhed. Samtidig er det en kæmpe fordel for os som kunde, at vi taler med den samme person hver gang. De kender os, vores forretning og vores problematikker.

– Samtidig har vi en følelse af, at Motus er en leverandør, der gerne vil os. Selvom det er svært at tale om empati i erhvervslivet, så er det utrolig vigtigt for os, at vores leverandører ikke bare lytter, men også forstår vores forretning, og det gør Motus. De lytter til vores ønsker og behov, og de ser mulighederne, slutter Anders Christoffersen.

jeudan

Få et sikkerhedstjek

De fleste IT beslutningstager har en ide om, hvor de vil hen. Men hvis rejsen mod målet skal være succesfuld, er det lige så vigtigt at vide hvor man er i dag.

Vi tilbyder forskellige former for sikkerhedstjek, lige fra små skrivebordsøvelser til store og omfattende tekniske og sikkerhedsmæssige afprøvninger, hvor vi fx efterprøver jeres opsætninger eller syretester jeres infrastruktur med en Assumed Breach Test.

Vores erfaring er, at sikkerhedstjek er et godt udgangspunkt for at udarbejde en veldokumenteret business case. Et sikkerhedstjek er en måde at sikre at værdien ved udbygningen af sikkerheden hos jer overstiger omkostningerne.

Kontakt os hvis du ønsker et møde om et sikkerhedstjek.

    Kontakt os

    Hvorfor vælge os

    Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

    Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.