Zibra A_S logo

Compliance

 

 

Motus er en dansk ejet virksomhed, opereret fra Danmark, som lagrer vores data i egne, danske datacentre. Det betyder at vi tilbyder en stærk GDPR aftale, som er en næsten direkte aflægger af Datatilsynets template.

Hvad får du hos Motus?

Motus administrerer i øjeblikket mere end 40 Petabyte data på tre lokationer. Alle er ISAE-3402 revideret af eksternt revisionsfirma, ligesom Motus selv er auditeret i ISAE-3000 (GDPR) og ISAE-3204. For vores kunder udleveres disse certifikater naturligvis uden beregning.

Derudover har Motus gennem mange år vores certificeret til ISO 27001. Dette er ikke et direkte kundekrav fra vores kunder; men det er en af måderne at man som kunde kan føle sig sikker på, at datasikkerhed er i højsædet hos sine kritiske dataleverandører.

   Få et sikkerhedstjek

   De fleste IT beslutningstager har en ide om, hvor de vil hen. Men hvis rejsen mod målet skal være succesfuld, er det lige så vigtigt at vide hvor man er i dag.

   Vi tilbyder forskellige former for sikkerhedstjek, lige fra små skrivebordsøvelser til store og omfattende tekniske og sikkerhedsmæssige afprøvninger, hvor vi fx efterprøver jeres opsætninger eller syretester jeres infrastruktur med en Assumed Breach Test.

   Vores erfaring er, at sikkerhedstjek er et godt udgangspunkt for at udarbejde en veldokumenteret business case. Et sikkerhedstjek er en måde at sikre at værdien ved udbygningen af sikkerheden hos jer overstiger omkostningerne.

   Kontakt os hvis du ønsker et møde om et sikkerhedstjek.

    Kontakt os

    Hvorfor vælge os

    Vi er en dansk ejet datasikkerhedsvirksomhed med fokus på driftsydelser. Vi mener at IT-sikkerhed skal drive færrest muligt ekstra omkostninger ved at forbedre driftsdicipliner, der allerede udføres.

    Motus opererer tre datacenter lokationer i Danmark. Her kan vi hjælpe med at lave sikre kopier af jeres data. Vi er certificeret til ISO 27001 og eksternt auditeret efter adskillige krævende IT revisionsstandarder.