Zibra A_S logo

Job hos Motus

Hos Motus er vi altid på udkig efter nye og talentfulde kollegaer, der hver især er med til at udvikle og vækste vores virksomhed. Så hvis du kan genkende dig selv i vores værdier, er der stor sandsynlighed for, at vi er et godt match!

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer

Tillid
Vi mener, at gensidig respekt, ærlighed og åbenhed er de dyder, man bygger en virksomhed med. Vi investerer i mennesker, vi har tillid til. Vi er altid på jagt efter de mennesker, der har hjertet på det rigtige sted og vil yde det ypperste, de kan. Vi har fokus på etik, vi driver en ordentlig forretning og giver tilbage til samfundet omkring os.

Mod
Udfordring af ”det sædvanlige” er vores omdrejningspunkt. Det forudsætter mod til at gå nye veje, mod til at udfordre og mod til at fejle. Kun med mod kan vi kickstarte den innovation, der kommer til at forandre verden, og som kan løse de problemer, vi oplever – både lokalt og globalt. Vi har modet til at se forandring som en mulighed, og vi bruger kreativitet som et værktøj.

Entrepreneurship
Entrepreneurship handler om at se muligheder, få ting til at ske og omsætte idé til handling. Vi er en del af en koncern, der har entrepreneurship som en grundpille. Vi har fokus på de ideer og aktiviteter som driver udviklingen og vi er ikke bange for at sætte turbo på væksten.

Samarbejde
Det er vores kunder, som er i centrum. Uden dem ville vi ikke være hvor vi er i dag. Det er derfor, vi går på arbejde om morgenen, og de er vores motivation for at sikre den bedste kvalitet på markedet. Vi tror på, at godt samarbejde skaber grobund for udvikling, og sammen finder vi frem til kundens problemstilling og den helt rette løsning.

Kontakt os
Lyder det som noget for dig, så vil vi meget gerne høre fra dig. Hvis der ikke er nogle ledige stillinger, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning:  CEO, Pernille Ravn, psr@motus.dk

Sales Executive – hele Danmark

Har du flair for salg og IT, og vil du gerne bygge din egen portefølje?