Hvad siger vores kunder om os

Reference

STORAGE

Det er intet problem at opbevare flere tusinde TB data, hvis økonomi ikke spiller nogen rolle.

Vi har hos Motus kunder, der har fra få TB data op til flere tusinde TB data, og fælles for dem alle er, at økonomien faktisk spiller en rolle. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvilke data der skal ligge på hvilke typer storage medier, SAS, SATA, SSD, FLASH eller TAPE eller…

Endvidere er det væsentligt for brugeroplevelsen at forstå, hvordan storage designes optimalt i forhold til brugerne og databaseadgangen. Skal det være blok- eller fil baseret storage, eller skal det være Object baseret Storage hvor metadata anvendes til at søge i enorme mængder ustrukturerede data?

Alle disse spørgsmål og mange mange flere kan Motus hjælpe med at besvare, og vi designer løsninger optimalt i forhold til din virksomheds behov.

Storage as a Service

Flere og flere af vores kunder vælger at definere krav til storage og backup i form af skalerbarhed på hastighed og datamængder, og beder Motus drive platformen As a Service /cloudbaseret.

I vores ISO-certificerede datacenter håndterer vi i dag +30 PB data, heraf 2/3 på disk og resten tapebaseret. 

Hov - fik vi nævnt, at vores kunder siger, at vi er Danmarks bedste til at implementere og drifte storage og backupløsninger?

                    

      

 

                

 

  

 

 

 

 

 

Kontakt os

Motus A/S
Svanemøllevej 65
DK-2900 Hellerup

E-mail: info@motus.dk
Tel: +45 39 40 40 66

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?