Hvad siger vores kunder om os

Reference

Djøf – Motus sætter sig i kundens sted

Med en kombineret storage- og online backupløsning specialdesignet af Motus har den faglige organisation Djøf fået både stor fleksibilitet, mindre administration og et ekstra lag af sikkerhed

 

Som faglig organisation for mere end 89.000 medlemmer er Djøf afhængig af både hurtig, nem og sikker adgang til mange forskellige typer data. For såvel medarbejdere som medlemmer. For at honorere kravene til både oppetid, restoretid og kryptering har Djøf brug for en IT-leverandør, der ikke bare tilbyder en række standardløsninger, men som til gengæld skræddersyr løsninger til deres kunder.

- Ligesom vi som faglig organisation skal hjælpe, servicere og sætte os i det enkelte medlems sted, har vi brug for en IT-leverandør, der kan det samme. En leverandør, der værdsætter os som kunde og som kan designe løsninger til netop os, siger Pernille Lønberg Pind, chef for IT hos Djøf. 

- Derfor har vi valgt Motus som leverandør af vores nye backupsystem. For Motus sætter sig i kundens sted, de lytter og forstår os, så nu har vi fået en løsning, der passer præcis til vores organisation, fortsætter hun.

Krav til kryptering

Djøfs gamle backupsystem var fra 2003. Det var krypteret, men gav efterhånden for meget administration med såvel backup som restore.

- Vi har svimlende mængder data i dag, i forhold til da vi fik det gamle system. Så vi havde behov for et langt mere smidigt system, forklarer Pernille Lønberg Pind. Som faglig organisation har Djøf store krav til kryptering, så personfølsomme oplysninger fra for eksempel medlemssager med arbejdsgivere ikke lander i de forkerte hænder.

- I forhold til kryptering ønskede vi derfor en løsning med Veeam, men det kunne vi ikke få hos vores tidligere leverandør. Derfor henvendte vi os til Motus, som vi havde arbejdet sammen med i en årrække omkring storageløsninger, fortæller Nils Christian Ørbech, IT-systemadministrator hos Djøf.

God POC proces

Via tæt sparring med Motus blev der skabt en skræddersyet løsning med Veeam til Djøf, hvor der både foregår lokal backup hos Djøf og en krypteret kopi af backup hos Motus Online Services.

- Tidligere havde vi kun backup eksternt, men på den her måde har vi fået et ekstra lag af sikkerhed, og det er rigtig rart, siger Nils Christian Ørbech. Inden løsningen blev installeret, gennemførte Motus et grundigt POC-forløb, hvor et mindre testmiljø blev sat op hos Djøf i en måned.

- Det var en rigtig god proces, så vi fik en god sikkerhed for, at vores forventninger kunne indfries, og vi ikke købte det forkerte, fortæller Nils Christian Ørbech.

Fra puslespil til enkelhed

Med det nye system har Djøf fået højere oppetid, hurtigere restore og nemmere administration.

- Vi har fået et hurtigere, enklere, mere effektivt og fleksibelt system. Samtidig har vi fået ro i maven, fordi vi kan se, at restore og backup rent faktisk virker, og ikke som før, hvor det var et puslespil at restore selv forholdsvis simple ting. Så det kunne tage dage at restore, siger Pernille Lønberg Pind.

Allan Rømer, systemadministrator hos Djøf, er enig:

- Vi har fået et langt mere brugervenligt system. Tidligere skulle vi stykke en masse forskellige ting sammen for at lave restore. Med Veeam kan vi bare trykke på restore, og så kører det, og så tager det måske et kvarter at restore, hvad der tidligere kunne tage dage, fortæller Allan Rømer.

Motus følger op

Alle tre har stor ros til Motus som leverandør. Både for at være konkurrencedygtig på pris og for at være en troværdig rådgiver.

- Vi kan varmt anbefale Motus, for hos Motus føler man sig ikke blot som et nummer i rækken. Hos Motus får du en fast kontaktperson, som rådgiver os som kunde til den helt rigtige løsning, siger Pernille Lønberg Pind.

- Hos Motus er de altid imødekommende, meget hjælpsomme og forsøger at løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt, supplerer Nils Christian Ørbech.

Samtidig mener Pernille Lønberg Pind, at Motus bliver ved med at sætte sig i kundens sted. Også efter løsningen er leveret.

- Et kunde-leverandørforhold er jo et samarbejde, hvor man taler sammen og kommer hinanden i møde, og Motus er virkelig en fair leverandør, som også er der, efter ordren er leveret, slutter Pernille Lønberg Pind.

Nils Christian Ørbech (tv), IT-systemadministrator hos Djøf: ”POC-forløbet var en rigtig god proces”

Allan Rømer (th), systemadministrator hos Djøf: ”Vi har fået et langt mere brugervenligt system”

 Download casen som pdf her

Cases - se flere referencer

 

Pernille Lønberg Pind, Chef for IT hos Djøf

"Hos Motus er man ikke blot et nummer i rækken."

LØSNINGEN

Storage til lokal backup:

1 stk. NetApp E-series 2700 med 180 TB

Backup:

12 x Veeam Enterprise licenser til VMware

Veeam Backup til lokalt repository

Backup copy jobs off-site til Motus Online Services med Veeam Cloud Connect

Off-site kapacitet til backup copy jobs i Motus’ datacenter

Differentieret retention

Hosting af Djøfs egne data plus data for hovedorganisationen Akademikerne, da Djøfs IT-afdeling står for driften af Akademikernes IT.

Andet:

Rådgivning, design og test af skræddersyet storage- og online backupløsning. Løbende sparring, optimering og rådgivning som del af aftalen.

Om Djøf

Djøf, der tidligere hed Danmarks Jurist- og Økonomforbund, er den faglige organisation for jurister, jurastuderende og kandidater og studerende inden for erhvervsøkonomi og samfundsvidenskab.

Djøf har mere end 89.000 medlemmer, der arbejder i det private og det offentlige i såvel Danmark som udlandet.

På fagforeningens hovedkontor i Gothersgade i København arbejder knap 300 medarbejdere – heraf ni inden for IT.

                    

      

 

                

 

  

 

 

 

 

 

Kontakt os

Motus A/S
Svanemøllevej 65
DK-2900 Hellerup

E-mail: info@motus.dk
Tel: +45 39 40 40 66

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?