Hvad siger vores kunder om os

Reference

OM MOTUS

Hos Motus A/S arbejder vi med at designe, levere og implementere optimale løsninger indenfor IT Infrastruktur.

Vi håndterer hele processen omkring løsningen – fra indledende analyse og design, til projektledelse og support i implementeringsfasen, til uddannelse af driftsfolk og systemadministratorer.

Storagespecialister   

Vi har gennem mange år specialiseret os i at levere enterprise storageløsninger til større virksomheder.

Mange af vores kunder har heterogene miljøer, eller ønsker om at Motus forestår migreringer fra en type storage systemer til et andet, hvorfor vi også har ekspertviden inden for en lang række andre storageprodukter, herunder IBM, NETAPP, NIMBLE, HP, EMC, DELL med flere. 

Vores øvrige specialeområder inkluderer server-, storage- og desktopvirtualisering (VDI), konsolidering og applikationsintegration.

MOS - Motus Online Services

Motus A/S har etableret egen Cloud-løsning til vores store og mindre erhvervskunder. Vi tager Remote Online Backup til både disk og magnetbånd. 

I vores datacenter hoster vi i dag mere end 10 PB data for nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner.  

 

 

 

Motus' historie

Motus A/S blev stiftet i 2001 af       Ulrik Helio, som i dag også er virksomhedens administrerende direktør. Ulrik havde, allerede inden stiftelsen af Motus, mange års erfaring fra branchen, bl.a. som salgschef og -direktør i SystemForum. Ejerkredsen består - udover Ulrik Helio - af Kristian Helio, som er salgschef i Motus A/S.

Fleksibilitet og innovation

Idéen bag Motus var at skabe en virksomhed, som var fleksibel og innovativ i forhold til udviklingen på markedet, uden at gå på kompromis med et højt serviceniveau og de faglige kompetencer. Med den målsætning som den bærende strategi, har Motus siden stiftelsen været i konstant vækst og fremdrift, med tilfredse og loyale kunder som vores bedste ambassadører.

Fremdrift og bevægelse

I mange år var Motus' slogan "Big Enough To Serve You, Small Enough To Know You". Det holder stadig stik, men fra 2013 har vi valgt det kortere og mere mundrette "Keep Moving" som nyt slagord. For det er det, vi står for: Konstant fremdrift og bevægelse - mest af alt for vores kunders forretning.

 

 

                    

      

 

                

 

  

 

 

 

 

 

Kontakt os

Motus A/S
Svanemøllevej 65
DK-2900 Hellerup

E-mail: info@motus.dk
Tel: +45 39 40 40 66

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?