Hvad siger vores kunder om os

Reference

HOSTING

Motus har været ”vært” for vores kunder i +10 år, både på selve serverne, fysiske såvel som virtuelle og for data både online data og backup data.

Hos Motus Online Services (MOS) hoster vi data fra over 1.000 virtuelle servere og mere end 10 PB data. Dette gør os til en af Danmarks største udbydere af hostede løsninger. Både vores eget og mange af vores kunders udstyr er placeret i topmoderne datacenterhaller, med alt hvad dette indebærer af 24/7 vagt-bemanding, adgangskontrol, strøm/køling, skaleringsmuligheder og ISO certificeringer.  

Shared Service eller Dedikeret miljø?

På MOS sitet er det muligt at være med på en shared service platform, hvor du som kunde er en del af et større miljø, hvor flere andre kunder også har deres data. Data er naturligvis adskilt med State of the Art værktøjer, således at det ikke er muligt at se andres data eller stjæle systemressourcer fra hinanden.

På MOS sitet er det også muligt at få sin egen platform, enten i form af helt nyt set up eller ved at du som kunde kommer med dit eget udstyr, som Motus så drifter. Endvidere tilbydes variabler af ovenstående løsninger.

Motus kan hjælpe med at rådgive, implementere og drifte den optimale platform for lige din virksomhed.

HOSTING

Sikker, økonomisk opbevaring af data

 

 

 

                    

      

 

                

 

  

 

 

 

 

 

Kontakt os

Motus A/S
Svanemøllevej 65
DK-2900 Hellerup

E-mail: info@motus.dk
Tel: +45 39 40 40 66

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?