Hvad siger vores kunder om os

Reference

BACKUP & RESTORE

 

 

 

 

 

Sikker og økonomisk forsvarlig opbevaring af jeres backup data med

        

Motus Online Services - MOS - er en af Danmarks største udbydere af Backup og Restore, og vi hoster i dag mere end 10.000 Terabyte data online på disk, for en lang række tilfredse kunder – deriblandt nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner.  

Ingen gebyrer for opsigelse

En af de største barrierer for at virksomheder flytter data i skyen er, at de er nervøse for, om det er svært og dyrt at få data tilbage igen, når man eksempelvis vil skifte leverandør. Hos MOS tager vi ingen gebyrer for opsigelse af backup-aftaler. Det synes vi nemlig ikke er fair.

På trods af det, er der alligevel ikke én eneste af vores backup-kunder, der har forladt os endnu. Tværtimod, så lægger mange flere og flere data ud til os.  

Data bliver i Danmark

Vores datacenter er ISO 27001 certificeret*, fysisk bemandet 24/7 og udstyret med state-of-the-art inden for køling, sikkerhed og redundans for at tilsikre maksimal datasikkerhed og oppetid. Datacenteret er beliggende i Taastrup, og din virksomhed har dermed fuld sikkerhed for, at data bliver i Danmark.  

Specialister i individuelle løsninger

Motus har bred og mangeårig erfaring med at designe og rådgive om alle aspekter af backup. Der er mange betragtninger at gøre sig i forbindelse med backup: Hvor længe skal data opbevares, 1 uge eller 1 måned efter sletning, 5 år, 20 år...?   Hvor hurtigt skal data kunne restores? Og skal al data kunne restores lige hurtigt?   Hvor sikkert skal data opbevares, skal backup data ligge på flere lokationer, og skal data være krypteret?  

Vi opererer med Recovery Time Objectives og Recovery Point Objectives. Dette er metodikker til at lave SLA-er for, hvor stort et tidsinterval der ønskes mellem hver backup, samt SLA-er for hvor hurtigt data er tilbage i produktionsmiljøet og kan tilgås.  

MOS Backup Agent

Hvis I ønsker daglig backup foretaget til et remote site, men ikke ønsker selv at have driftsansvaret for en backup-server og investere i backupsoftware, er backup med MOS Backup Agent løsningen. Motus Online Services leverer en backup agent, som installeres på hver fysisk eller virtuel maskine, der ønskes taget backup af. Agenten pakker krypterede filer, der indeholder de valgte data, og sender dem via en krypteret linje over internettet til MOS backup site, hvor de gemmes på et dedikeret disk-område. Ved kørsel af første backupjob overføres et fuldt datasæt, og herefter vil kun ændringer i forhold til dette overføres.

 Et overskueligt web-interface samt daglige e-mail-rapporter giver IT-afdelingen de bedste værktøjer til overvågning af løsningen.   Restore af data foregår via samme agent, og den primære faktor for hvor hurtigt dette vil ske er mængden af data der skal restores og båndbredde  

Systemet giver mulighed for simultant at lave en lokal kopi, beliggende hos jer, der naturligvis vil gøre restore-tiderne endnu hurtigere.  

Avancerede Enterprise Features

Hos Motus er vi også specialister i avancerede backupløsninger til backup og restore af forretningskritiske databaser og virtuelle miljøer. Vi er ekspert-certificerede indenfor eksempelvis IBM TSM, NetApp SnapManager og SnapVault, Veeam Backup & Replication, Symantec og Microsoft DPM.

*http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=54534

Backup

Formular

                    

      

 

                

 

  

 

 

 

 

 

Kontakt os

Motus A/S
Svanemøllevej 65
DK-2900 Hellerup

E-mail: info@motus.dk
Tel: +45 39 40 40 66

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?